avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cont bancar asociatie proprietari doar cu acordul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cont bancar asociatie proprietari doar cu acordul proprietarilor ?!!!!

Buna ziua
Asociatia de proprietari nu are cont bancar deoarece banca refuza deschiderea contului bancar fara semnaturile tuturor proprietarilor pe cererea de deschidere a contului bancar iar proprietarii nu vor deschiderea contului bancar conform legii deoarece nu vor sa achite comisionul de administrare a contului bancar
am dreptul legal la un mijloc de plata la distanta a intretinerii apartamentului !!!!
cum pot obliga asociatia de proprietari la deschiderea contului bancar ? legea nu conditioneaza deschiderea lui de acordul proprietarilor !!!!

va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:06, 22 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati o alta banca.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dar administratorul nu are cont personal?
Ca in plata facuta puteti face mentunea,, contravaloare intretinere luna oct 2019'' de ex....
Imi vine greu sa cred ca nu are , pentru ca daca se strang cateva sute de milioane nu este safe sa stea banii cash.
Faceti o cerere catre presedintele blocului, in care sa ii solicitati sa va puna la dispozitie contul bancar al asociatiei de proprietary, astflel incat sa puteti efectua plata cand nu va aflati in localitate, sau variante asemanatoare de efectuare a platii.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum sa depuna banii in contul personal al administratorului????

Cautati alta banca...eu am deschis un cont acum o luna ...am depus acordul de asociere,pv al Adunarii Generale in care a fost ales presedintele si actualul comitet, o copie dupa statut si o declaratie notariala.
Asociatia nu are cont bancar !
declaratie notariala referitoare la ?

Alte discuții în legătură

Banii asociatiei de proprietari Anonim7777 Anonim7777 Buna ziua, Este corect ca banii asociatiei de proprietari sa fie pastrati in contul personal al administratorului de bloc? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Cine face operatiuni prin banca? Paraslica Paraslica Poate presedintele asociației de proprietari să retragă numerar sume de bani din contul asociației din bancă numai cu semnătura sa? ... (vezi toată discuția)
Cont bancar al asociatiei de proprietari ContSters324705 ContSters324705 ulterior injuriilor aduse de administratorul cladirii, am mers la primarie la dept aferent pentru a gasi o solutie de-a evita orice contact cu acesta (cu ... (vezi toată discuția)