Buna ziua
Asociatia de proprietari nu are cont bancar deoarece banca refuza deschiderea contului bancar fara semnaturile tuturor proprietarilor pe cererea de deschidere a contului bancar iar proprietarii nu vor deschiderea contului bancar conform legii deoarece nu vor sa achite comisionul de administrare a contului bancar
am dreptul legal la un mijloc de plata la distanta a intretinerii apartamentului !!!!
cum pot obliga asociatia de proprietari la deschiderea contului bancar ? legea nu conditioneaza deschiderea lui de acordul proprietarilor !!!!
Biscuite otravit
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Dar administratorul nu are cont personal?
Ca in plata facuta puteti face mentunea,, contravaloare intretinere luna oct 2019'' de ex....
Imi vine greu sa cred ca nu are , pentru ca daca se strang cateva sute de milioane nu este safe sa stea banii cash.
Faceti o cerere catre presedintele blocului, in care sa ii solicitati sa va puna la dispozitie contul bancar al asociatiei de proprietary, astflel incat sa puteti efectua plata cand nu va aflati in localitate, sau variante asemanatoare de efectuare a platii.
vali m
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Cum sa depuna banii in contul personal al administratorului????
Cautati alta banca...eu am deschis un cont acum o luna ...am depus acordul de asociere,pv al Adunarii Generale in care a fost ales presedintele si actualul comitet, o copie dupa statut si o declaratie notariala.