avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Se poate anula un proces verbal
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Se poate anula un proces verbal

Ma oprit un domn agent la intorsura buzăului ma legitimat si nu am avut buletinul la mn .dar permisul l-am avut .deci am fost sancționat cu avertisment ca nu am avut buletinul la mn .dar mi-a dat pentru centura amenda desi eu am avut centura pusă dar mi-a zis ca ma iertat pentru buletin ca era amenda mare si mia zis sa semnez procesul verbal si i-am zis ca nu pot sa il semnez deoarece eu am avut centura dar șeful domnului agent mia zis ca sunt al dracu ca nu semnez pentru ca a ales o optiune pt amenda mica .deci pot sa fac ceva sa imi anuleze amenda pt centura
Cel mai recent răspuns: Raysa@tatii , utilizator 13:44, 22 Octombrie 2019
proces pentru anularea PV de contraventie.
Eventual martori.
puneti in discutie ca cele consemnate in PV de contraventie nu corespund cu realitatea faptica si cereti anularea.
In romania crede numai agenți. Si ei trec la amenințări te prinde cu ceva neregulă .In care poate sa dea avertisment dar se face ca te iartă pt ce esti in neregulă si te amendează pt altceva si iti spune sa semnezi

Biscuite otravit a scris:

puneti in discutie ca cele consemnate in PV de contraventie nu corespund cu realitatea faptica si cereti anularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestație proces verbal EnescuClaudia EnescuClaudia Buna ziua in data de 5.04.2017 ora 19.30 in timp ce voiam să plec cu masina din raza domiciliului pe domeniul cfr am fost oprită de poliția tf care mia spus ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mrbodo mrbodo Salutare la toata lumea ! si va multumesc anticipat ! Toata actiunea sa petrecut ieri 12.aprilie,la iesirea din oras unde erau 2 echipaje de politie care ... (vezi toată discuția)
Agentul de poliție a completat un pv de contravenție cu alt motiv la sancționare decât cel comunicat șoferului. există probă video, se poate folosi în instanță? mariustz mariustz Bun gasit, Astazi un prieten a fost oprit de un echipaj pentru ca a trecut peste linia continua intrand intr-un peco, de mentionat ca acel peco este situat ... (vezi toată discuția)