avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cuantum pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cuantum pensie limita de varsta

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti următorul lucru: as putea afla (si cum) care ar fi cuantumul pensiei pentru limita de varsta, avand in vedere ca intentionez sa depun dosarul pentru pensie anticipata cu penalizare. Stiu cuantumul penalizarii si as vrea sa stiu - daca este posibil - cat ar fi pensia integrala.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 16:15, 22 Octombrie 2019
Casa de pensii sa poate lamuri. Atentie! trebuie sa va interesati dinainte ce program cupublicul au!
Nu va poate spune nimeni cat va fi cuantumul pensiei.
Depuneti dosarul si va folositi de art.106(3)(daca este cazul) din legea 263/2010

(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Carp Mircea, utilizator
Multumesc tare mult, domnule Carp!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala pavel56 pavel56 Va rog, se poate afla cuantumul pensiei anticipate partial fara a intocmi dosarul complet?(3 ani pana la limita de varsta si 35 ani contributie). Multumesc ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la calculul lunilor penalizate la pensia anticipata? Vasilidis Vasilidis Pentru situatia urmatoare: -femeie nascuta in 11.02.1961; -decizia de pensionare de la Casa de Pensii confirma 39 de ani si 10 luni contributie, cu ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de pensionare tiberiu54 tiberiu54 Stimate Domnule Carp ! Exista posibilitatea sa nu se aprobe cererea de anulare a deciziei de pensionare ? Poate ca e o intrebare inutila,dar eu totusi am ... (vezi toată discuția)