avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie anticipata partiala

Va rog, se poate afla cuantumul pensiei anticipate partial fara a intocmi dosarul complet?(3 ani pana la limita de varsta si 35 ani contributie). Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:10, 30 Decembrie 2018
Doar o persoană specializată pe acea legislație va poate spune, dar, cred ca ar trebui sa ii dati mai multe detalii legat de veniturile realizare, perioada realizării veniturilor, etc.
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Ionita Cristina Avocat, Avocat
Nu se poate da un astfel de raspuns.
Puteti proceda in feleul urmator:
Depuneti dosarul pentru pensie anticipata partiala fara intreruperea activitatii.

La primirea deciziei puteti apela la prevederile legii 263/2010
Art.106
(3) În termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului
In aceste conditii aflati cuantumul pensiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizare dulf dulf Buna ziua. As dori un raspuns referitor la : in ziua de 18 iulie 2019 am depus dosarul de pensionare pt pensie anticipata fara penalizare - decizia ajunge in ... (vezi toată discuția)
Cuantum pensie limita de varsta tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa imi spuneti următorul lucru: as putea afla (si cum) care ar fi cuantumul pensiei pentru limita de varsta, avand in vedere ca intentionez ... (vezi toată discuția)
Punerea în platã a deciziei de pensie anticipatã parțialã Mariana580 Mariana580 1. Dacă nu am depusă dovada de încetare a CIM și am primit decizia de pensie anticipată parțială, pot munci în continuare fără să intre în ... (vezi toată discuția)