avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor conditii vatamatoare informatician
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor conditii vatamatoare informatician

Buna ziua!
Sunt informatician de 12 ani intr-o institutie scolara a invatamantului preuniversitar. La angajare am beneficiat de acel 15 % spor ,,calculator" cum se spunea pierzandu-l apoi dupa modificarile facute de legile urmatoare. In prezent am inteles ca ar trebui sa beneficiez de acest spor dar poate nu de 15 %. Mentionez ca am primit in urma solicitarilor catre Directia de Sanatate Publica Galati buletinele de expertizare a locurilor de munca. Dar nu il primesc!
As dori sa ma indrumati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac pentru obtinerea sporului.
Va multumesc anticipat!
Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:20, 22 Octombrie 2019
Verificati conditiile de acordare in Hotărârea Guvernului nr. 34/2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum și a condițiilor de acordare a acestuia pentru personalul din familia ocupațională de funcții bugetare “Învățământ”.
Regulamentul a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 95 din 31 ianuarie 2018.

[ link extern ]

In caz de neacordare :
- sesizati ISJ-ul; Ministerul Educatiei si/sau Inspectia Muncii;

- puteti promova o actiune in instanta;

- puteti apela la medierea conflictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. un inginer sistem care lucrează în învățământ ... Florey Florey Bună ziua. Un inginer sistem care lucrează în învățământ are dreptul la spor de calculator având în vedere că timpul și-l petrece în fața ... (vezi toată discuția)
Spor conditii periculoase sau vatamatoare delia blaga delia blaga Buna ziua. Sunt laborant intr-o institutie de invatamant preuniversitar, Am avut acest spor pana in 2009 in procent de 5%, apoi mi-a fost sistat si l-am ... (vezi toată discuția)
Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)