avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Un inginer sistem care lucrează în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Un inginer sistem care lucrează în învățământ ...

Bună ziua. Un inginer sistem care lucrează în învățământ are dreptul la spor de calculator având în vedere că timpul și-l petrece în fața ecranului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 26 Februarie 2023
Acordarea sporurilor pentru conditii de munca in invatamant este reglementata de Regulamentul-cadru, care face aplicare la anexa nr. I din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, in vigoare de la 30 iunie 2017, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 34/2018 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum și a condițiilor de acordare a acestuia pentru personalul din familia ocupațională de funcții bugetare „Învățământ”. Regulamentul a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 95 din 31 ianuarie 2018.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu tundekadar tundekadar Buna.Sunt asistentă de farmacie la un spital de stat.Pînă acum am primit spor de conditii,spor ecran de 15 % .acum mi au zis ca de luna asta nu mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale ... Ioan ciuc Ioan ciuc Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale se aplica ? ( Lucrul cu substanțe toxice , periculoase / freoni etc / lucrul la înălțime ... (vezi toată discuția)
Salarizare administrator patrimoniu oana_gherasim oana_gherasim Bună ziua! Începând de luna aceasta ocup functia de administrator patrimoniu în cadrul a două grădinițe, subordonate unei școli gimnaziale. Anterior am ... (vezi toată discuția)