avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare administrator patrimoniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare administrator patrimoniu

Bună ziua! Începând de luna aceasta ocup functia de administrator patrimoniu în cadrul a două grădinițe, subordonate unei școli gimnaziale. Anterior am avut contract parțial de muncă la doua SRL-uri, cumulat 10/zi cu funcția casier, respectiv gestionar custode, timp de 6 ani.Mă puteți lămuri pe ce treaptă de salarizare mă încadrez? Am dreptul la sporuri? In contractul încheiat cu scoala am salariu de încadrare și indemnizație hrana. Menționez că postul de administrator a fost scos la concurs cu studii medii și 2 ani experiență. Mulțumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:35, 7 August 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru salariu :
Legea 153/2017 - ANEXA Nr. I FAMILIA OCUPAȚIONALĂ DE FUNCȚII BUGETARE "ÎNVĂȚĂMÂNT"
[ link extern ]

Pentru sporuri :
Regulamentul-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, a mărimii concrete a sporului pentru condiţii de muncă, precum şi a condiţiilor de acordare a acestuia pentru personalul din familia ocupaţională de funcţii bugetare “învăţământ” (aprobat prin HG nr. 34/2018)
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 August 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare cadre neauxiliare invatamant (sofer microbuz) coradora coradora Care este grila de salarizare , a personalului neauxiliar dintr-o institutie de invatamant , este posibil ca in grila lor sa nu existe functia de sofer , iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale ... Ioan ciuc Ioan ciuc Buna ziua , pentru meseria de frigotehnist, ce sporuri salariale se aplica ? ( Lucrul cu substanțe toxice , periculoase / freoni etc / lucrul la înălțime ... (vezi toată discuția)
Acordare spor conditii vatamatoare emar emar Buna ziua. Am revenit in oct 2017 din concediu ingrijire copil la vechiul loc de munca. Mi s.a facut reâncadrarea potrivit legii 153/2017 insa in decizie nu ... (vezi toată discuția)