avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creare PFA in CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creare PFA in CIC

Bună ziua. Tocmai mi-am depus actele pentru infiintarea unui Pfa si am mai puțin de 2 luni in CIC până la intoarcea la servici. Din cate stiu nu imi afecteaza indemnizația in nici un fel. Asa este sau pot sa am surpriza sa-mi fie suspendata imediat indemnizația?
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2019
Alecsia_m, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 22 Octombrie 2019
Infiintarea unui PFA nu va afecteaza plata indemnizatiei in conditiile mentionate de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu crestere copil - acordare stngraluca stngraluca Buna ziua, In luna iulie 2013 ar trebui sa nasc un bebelus. Pentru a beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului, stiu ca ar trebui sa am venituri ... (vezi toată discuția)
Ultima luna de cic pentru tata ContSters60854 ContSters60854 Buna ziua, Ce se intampla cu ultima luna de CIC daca tatal nu indeplineste conditiile de acordare a indemnizatiei? Sotul este PFA dar in perioada dinaintea ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil delfinut delfinut buna ziua, imi cer scuze daca s-a mai raspuns la aceasta problema insa as vrea un raspuns cat mai actual. Astfel: - partenera mea va naste la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)