Buna seara . As vrea sa demisionez de la actualul loc de munca in cat timp se poate elibera o hartie care atestă desfacere contractului de munca? Se poate si prin cele 3 zile nemotivate si desfacerea contractului? Cum pot proceda? Mentionez ca in data de 15 intra salariile iar eu lipsind la începutul lunii nu am primit avansul. Se platesc numai zilele lucrate desii e pe pluturasul lunii septembrie?
Multumesc
De 3 ani de când m-am angajat aici mi s-a spus că daca vom lipsi la începutul lunii 1 saptamana nu ni se va vira avansul deoarece nu avem destule ore. Iar cum am menționat mai sus am avut medical din data de 1 până 8 octombrie. Iar in data de 24 mie nu mi s-a virat avansul . Cat despre salar ce pot spune . Într-o luna a fost salariul mai mic decât avansul.
Acordarea unui avans nu este obligatorie prin lege. De regula, acesta se da dupa ce a trecut jumatatea lunii iar salariatii care il primesc au fost prezenti la munca.
Fiind in concediu medical, mi se pare justificat sa nu primiti avans in cursul lunii pentru ca nu se poate sti cat va fi restul de plata iar avansul sa nu fie mai mare.
Buna in iulie sa plătit al 13-lea salar iau D-na de la secretariat mia spus că mi se va trage o suma modică din plata pe octombrie deoarece am băgat lichidarea mai devreme. Cum vine asta
Demisia
takytaky1
buna ziua.as dori sa stiu ce in ce mod ma poate sanctiona un angajator daca nu fac cerere de demisie si imi iau zilele de concediu pe care le am de anul ... (vezi toată discuția)
Problema demisionare
Elohim
Buna ziua, Am demisionat in urma cu cateva luni, iar angajatorul nu doreste sa-mi elibereze decizia de incetare a contractului de munca, am discutat zilele ... (vezi toată discuția)