avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Contract de vânzare-cumpărare imobil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Contract de vânzare-cumpărare imobil

Buna seara, va rog sa îmi comunicați dacă se poate face contract de vânzare-cumpărare între soți pentru o casa care inițial a fost a unuia dintre ei înainte de căsătorie și a fost vândută celuilalt cu numele de fata și băiat necăsătoriți! Fata a făcut credit la banca pentru a amenaja locuința pe numele de fata și plătește rata! Între timp cei doi sau căsătorit și ea plătește rata in continuare și ar vrea sa facă contract de vânzare-cumpărare pentru a putea stinge creditul fetei și sa își cumpere o alta locuința iar soțul sa dețină casa! Este legal și se poate face aceasta Tranzacție? Va mulțumesc frumos anticipat!

Alte discuții în legătură

Achizitie casa cu imprumut banca, necasatoriti deea696969 deea696969 Buna ziua , Avem urmatoarea situatie , o ruda doreste sa-si cumpere o casa impreuna cu prietena sa [necasatoriti]. Familia fetei o ajuta cu 10 lei , si ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot deveni coproprietar pe apartament? ion + ion + Am contribuit cu avansul de 15% din pretul unui apartament de 3 camere. Contractul de vanzare-cumparare a fost intocmit pe numele fetei mele care indeplinea ... (vezi toată discuția)
Achizitionare locuinta prin prima casa otonel otonel Am si eu o rugaminte dak se poate sa ma ajutati ca nu m-au putut lamurii suficient nici banca nici notarul. M-am inscris la programul prima casa am depus ... (vezi toată discuția)