avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxa salvamont ?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxa salvamont ?

Buna ziua .Am un apartament 3 camere in regim hotelier .Am ales ca metoda de plata a impozitului varianta simpla pe camera 1500 pe an pe camera .Azi m am trezit cu Înștiințare cum ca activitatea mea e clasa a in cod Caen 55,,Hoteluri și alte facilitați de cazare “și ca trebuie sa plătesc taxa specială de salvamont 2 lei pe zi de turist si taxa specială de promovare turistică a mun Bv 1 leu pe zi /turist .Pe bune !?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:36, 22 Octombrie 2019
Dincolo de ce se cere pentru Bugetul de Stat, mai sunt si taxe locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa speciala pentru promovarea turistica , taxa salvamont liliana.dragota@yahoo.com liliana.dragota@yahoo.com Sunt persoana fizica neautorizata si obtin venituri din inchirierea in scop turistic a unei singure garsoniere .Avand in vedere ca veniturile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Taxa hoteliera interpretari cazaremamaiaconstanta cazaremamaiaconstanta Am si eu nevoie de un sfat daca se poate. Eu pentru apartamentele ce le inchiriez in regim hotelier am urmatoarea situatie a din 2006 de cind am demarat ... (vezi toată discuția)
Cazare cu alimentatie AndreiPro AndreiPro Buna ziua. Detin o unitate de cazare clasificata de Ministerul Turismului. Codul CAEN sub care imi desfasor activitatea este 5520. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)