avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada de circulație.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada de circulație.

Bună ziua. În urma unui accident rutier urmează sa mi se anuleze permisul de conducere. Întrebarea mea este:daca cer dovada pot sa conduc un aotovehicul și în alta tara sau doar în România? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: MarkKase777 , utilizator 16:50, 23 Octombrie 2019
Dovada nu este valabila in afara teritoriului Romaniei.
Buna ziua.Nu trebuie să cereți dmnv dovada. După producerea accidentului,agentul reține permisul .In locul acestuia primiti această dovadă cu drept,sau fara drept de circulație.

Vykut a scris:

Bună ziua. În urma unui accident rutier urmează sa mi se anuleze permisul de conducere. Întrebarea mea este:daca cer dovada pot sa conduc un aotovehicul și în alta tara sau doar în România? Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatie in ue cu dovada de circulatie sile_do sile_do as dori si eu o informatie.pot circula cu dovada de circulatie in tari UE si non-UE?Dovada este prelungita in fiecare luna.permisul este retinut pana la ... (vezi toată discuția)
Carnet conducere retinut in germania raduaw raduaw Buna ziua, mi-a fost retinut carnetul de sofer UE emis in Romania pe teritoriul tarii Germaniei, 30 zile pentru ca am trecut pe rosu la semafor si m-a luat ... (vezi toată discuția)
Permis auto retinut in portugalia roavo roavo Buna ! Va cer cu respect sa ma sfatui-ti cum sa procedez, numai legal, sa ies cu bine din situatia in care ma gasesc mai bine de doua luni , mai precis din ... (vezi toată discuția)