avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt proprietar?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt proprietar?

Buna seara. Soțul meu vrea sa fie coplatitor la un credit ipotecar pe care îl va accesa tatăl sau. In aceasta ipoteza soțului meu i se transfera vreun drept de proprietate? Întreb pentru ca mie mi se decontează chiria de la munca și dacă răspunsul Dvs este afirmativ îmi pierd acest drept. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:55, 23 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sigur e co-plătitor`? Sau e doar girant`?

Proprietar este doar titularul creditului care va plăti ratele lunare. Girantul nu devine proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Vreaau sa renunt sa fiu coplatitor viojunior viojunior sint coplatitor intr un credit imobiliar si vreau sa renunt pt a imi lua casa prin Prima casa....numai ca nu reusesc sa \"ies\" din acest contract...imi poate ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)