avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu trotineta electrica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu trotineta electrica

Eram pe carosabil pe partea dreapta pe o strada intre blocuri
Pe stanga tot pe carisabil o doamna care a decis sa traverseze intrandu mi in fata brusc
Am lovit i cu trotineta electrica
Am cazut amandoi am mers la urgenta
Ea are fractura la umar
Politia mi a intocmit dosar penal
Doamna a spus la politia care a venit ca nu face reclamatie pt ca nu considera ca sunt vinovat
Ce mi se poate intampla?
Cel mai recent răspuns: avocatmaria , utilizator 21:10, 24 Octombrie 2019
Depinde dacă doamna se ține de cuvânt sau nu. Dacă se ține de cuvânt și nu depune plângere penală dosarul se va clasa. Nu cred că numărul de zile de îngrijiri medicale acordate de medicul legist depășește 90..
Va sfătuiesc sa i acordați doamnei ajutorul bănesc necesar recuperării pentru a se recupera

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am atins un pieton cand eram in marsarier surroundead surroundead Buna ziua! Problema in legatura cu care va cer sfatul este urmatoarea: Astazi am intors masina pentru a iesi dintre blocuri dintr-o parcare, si in timp ce ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala mihainkd mihainkd Buna ziua!Banuesc ca sunt multe discutii pe seama acestui subiect.Am sa povestesc pe scurt ce am patit.In sambata mare am fost la niste rude la tara si la ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala erneszt erneszt Intro seara oprind in localitate pe marginea drumului pt a efectua o parcare laterala cu spatele, pe dreapta fiind parcare marcata corespunzator. Dupa ce din ... (vezi toată discuția)