avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosare penale conexate dupa stabilire termen de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosare penale conexate dupa stabilire termen de solutionare?

Buna ziua!

Daca o persoana are doua dosare penale (pentru fapte diferite si in alta perioada de timp), fiindca este vorba de acelasi invinuit se poate dispune conexarea dosarelor?
Chiar daca unul din dosare avea termen de pronuntare stabilit de judecatorul de drepturi si libertati in urma unei durate non-rezonabile a urmaririi penale?
Eu asteptam solutia pentru primul dosar dar acum ca le-au conexat, cei de la politie sustin ca s-a anulat termenul de pronuntare a solutiei. Este adevarat? Consider ca s-a cautat o cale sa scape de termen. Pot cere recuzarea procurorului?

Multumesc!
Reunirea cauzelor in faza de up: art. 63 alin. (1) rap la art. 45, alin. (1) din C. proc. pen.
Ultima modificare: Vineri, 25 Octombrie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Este in interesul persoanei vatamate sau suspectului sa se conexeze dosarele?
Este pentru buna infaptuire a justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa raspuns consultare dosar IonB IonB Buna ziua, De peste 3 luni de zile fac solicitari (personal la Parchet si pe mailul Parchetului) pentru comunicarea stadiului cercetarilor in cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Termen stadiu de cercetare penala Narcisa_ Narcisa_ 1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Raport sexual cu minori nicoleta 70 nicoleta 70 Nepoata mea este in cauza.In anul 2014 a avut loc fapta cand fata nu implinise 14 ani .S a efectuat expertiza de paternitate a fatului dupa chiuretaj ... (vezi toată discuția)