avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fara acte de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fara acte de proprietate

Buna ziua. Dacă se poate, am nevoie de niste informatii privitor la o succe siune. Pe 20 aug.2019 tatal meu a decedat. A avut 2 copii- eu su sora mea care vrea sa renunte la mostenire- . Imobilul este situat in Bucuresti. Problema este ca nu exista acte de proprietate , s- a platit timp de 47 de ani impozit pe teren si cladire pe numele tatalui... Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 08:58, 28 Octombrie 2019
Buna ziua,
Si aveti idee cui apartine acea proprietate?
Discutati cu un avocat, poate va ajuta o actiune in instanta de uzucapiune
A cumparat cu chitanta de mână, dar nu ma gasim chitanta,
Discutati cu un avocat si încercați varianta de mai sus, acțiunea de uzucapiune.
Nu mergeti singura in instanta ca nu este o procedura usoara sau banală, sa va descurcati fara cunoștințe juridice.
Sau poate gaseste avocatul alta variantă...
Despre ce sector este vorba si din ce an?
Sector 1 anul 1972-1973

Alte discuții în legătură

Gasire mostenitori laurentiuh laurentiuh In 1971 tatal meu a cumparat o casa in Bucuresti, a platit o parte din bani pentru casa la care s-a facut o chitanta de mana, restul de bani urmand a fi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate badoiadrian badoiadrian undeva in secolul trecut (aprox. 1970) bunicul meu a primit un loc de casa de la unchiul sau(decedat in prezent)..cam prin 1973 bunicul si bunica au inceput ... (vezi toată discuția)
Dovada teren in folosință gokuhdbz1 gokuhdbz1 In 1978 am cumpărat un imobil in sector 3. Aceasta tranzacție s a supus legii 58 din 1974 astfel ca am cumparat clădirea si am devenit proprietr dar terenul ... (vezi toată discuția)