avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pot sa cer suspendarea activitatii unui SRL cu data de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pot sa cer suspendarea activitatii unui SRL cu data de 10.12.2009 daca hotararea de reluare activitate incepand cu 01.11.2009 iese abia in aprilie 2010?

Am depus cerere la Reg.Com.Bucuresti pentru reluare activitate SRL incepand cu 01.11.2009,deoarece trebuia sa-mi intre o creanta.Aceasta a intrat si doresc sa fac din nou suspendare de activitate,dar nu stiu daca pot deoarece hotararea pentru reluare iese abia in aprilie 2010,iar eu doresc suspendarea cu 10.12.2009.
Astept detalii.Multumesc.Carmen
Cel mai recent răspuns: minouche , utilizator 11:01, 3 Decembrie 2009
Faceti cerere de renuntare la judecata cu privire la cererea de reluare a activitatii din 01.11.2009.Inteleg ca activitatea era suspendata la acel moment(01.11.2009)
Multumesc pentru raspuns.Dar cum ramane cu creanta care a intrat in banca in luna noiembrie?Contabilul mi-a spus ca nu se pot incasa bani fara ca societatea sa nu fie activa si nu cu activitatea suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl in perioada de suspendare bestb bestb Bun gasit dragilor! Voiam sa va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. O srl vrea sa suspende activitatea pe o perioada de 3 ani incepand cu 01.01.2010. In ... (vezi toată discuția)
ce se intampla cu un srl cu activitate suspendata temporar? iontudor iontudor Un SRL a avut cerere de suspendarea temporara a activitatii pe timp de ani, incepand cu anul 2009, si pana in prezent nu a mai avut activitate, motiv ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in ccc - acte necesare getafolescu getafolescu In martie 2010 am intrat in crestere copil, iar in ianuarie 2011 am revenit la munca. Doresc ca de la 01.03.2011 sa renunt la serviciu si sa beneficiez din nou ... (vezi toată discuția)