avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reintoarcere in CCC - acte necesare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reintoarcere in CCC - acte necesare

In martie 2010 am intrat in crestere copil, iar in ianuarie 2011 am revenit la munca. Doresc ca de la 01.03.2011 sa renunt la serviciu si sa beneficiez din nou de indemnizatie pana la implinirea varstei de doi ani a fetitei mele.
Ce acte imi sunt necesare?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:50, 23 Februarie 2011
Trebuie sa faceti o noua cerere (catre angajator) de suspendare a activitatii pentru a reintra in concediu de crestere si ingrjire copil. apoi trebuie sa va adresati la primarie/agentia de prestatii sociale cu o noua cerere de a beneficia de indemnizatie crestere si ingrijire copil.
In completare la ce v-a spus @ursuletroz:
- la data cand ati revenit la serviciu din CCC indemnizatia a fost suspendata;
- mergeti la Primarie, faceti o cerere de reluare a CCC si veti primi indemnizatia de la data cererii, in baza dosarului intocmit initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Tonia30 Tonia30 Buna ziua. Ca sa primesc stimulentul de 500 de lei de la primarie stiu ca trebuie sa ma intorc la serviciu pana sa implineasca copilul 1 an. Daca fetita mea ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in cic cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Eu am fost in CIC (am revenit la serviciu) si a intrat sotul in CIC. Acum din mai multe motive trebuie sa intru eu iar in CIC. Se poate asta? Ce ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului g3orgyka g3orgyka Buna ziua! Am si eu o nelamurire si sper sa ma poata ajuta cineva.Eu am nascut in ianuarie 2010 si sotul meu a intrat in concediul de crestere a copilului.Acum ... (vezi toată discuția)