avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Zi liberă fara salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Zi liberă fara salar

Buna ziua. Dacă la noi la firma sa comunicat ca vine vrea sa iti ia o zi liberă fara salar in data de 1 luna următoare mi se desface contractul de muncă?Nu mai am aceleași benifici daca imi scot ziua respectiva?daca firma intra in faliment și ne da pe somaj nu mai beneficiez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 24 Octombrie 2019
Poate reusiti sa fiti mai explicita ca nu se prea inteleg problemele dvs...
Dacă îmi iau o zi liberă de la firma fara salar și firma intra in faliment eu mai am dreptul la somaj? Am auzit ca daca iti iei o zi fara salar se desface contractul de muncă și te reangajeaza.
Nu este adevarat ce ati auzit ...intrarea in faliment poate avea ca efect trimiterea dvs in somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor -insolventa pa03 pa03 Firma e in stare de insolventa ,a primit instiintarea acum 6 luni.Deja 1 angajat a fost dat in somaj,altul urmeaza sa fie dat.Directorul firmei va deschide o ... (vezi toată discuția)
Somaj camitrif camitrif Buna ziua. Am o firma, care a lucrat in constructii ( pana anul trecut ). Din februarie anul 2009, nu am mai reusit sa ne platim datoriile la bugetul ... (vezi toată discuția)