avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Câte adunări generale se pot convoca anual?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Câte adunări generale se pot convoca anual?

Bună ziua. În luna 03. acest an, a fost convocată A.G., în urma unei demisii, fără a fi susținută și în A.G. Cînd sa trecut la vot, cine erea cu mîinile pe sus și auto propusă, demisionara. Acum pe 27.10.2019 alt convocator de A.G.,pentru alegere președinte în paranteză mandat de 4 ani.
Cîte A.G. se pot convoca pe an?? Vă mulțumusc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:51, 25 Octombrie 2019
Buna ziua,
In lege scrie ca minim una...asa ca...puteti face A.G. de cateori doriti, cu conditia sa fie respectata legea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legiuitorul nu a,prevazut numar maxim de adunari generale care pot fi convocate ori de cate ori este necesar de catre presedinte,comitet executiv sau 20% dintre proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia unui membru din comitet cfelicia cfelicia Va rog sa-mi spuneti daca s-a procedat corect: Vicepresedintele asociatiei de proprietari si-a dat demisia Comitetul executiv a desemnat in locul acestuia un ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie de proprietari Amalexco Amalexco Buna ziua. Eu, in calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari vreau sa demisionez. Uitandu-ma in lege, nu am un termen anume, si nu se intelege, ce ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie Carmen Moldoveanu Carmen Moldoveanu In cazul demisiei unui presedinte de asociatie poate fi obligat vicepresedintele, impotriva vointei sale, sa preia atributiile presedintelui demisionar? In caz ... (vezi toată discuția)