avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare act vanzare cumparare

Buna ziua! In anul 2012 am deschis o actiune in instanta pentru anularea unui titlu de proprietate in care in mod eronat a fost mentionata o suprafata de teren intravilan. In anul 2014 instanta a admis cererea si a dispus anularea titlului de proprietate, sentinta ramanand definitiva dupa apel in anul 2016.
In anul 2013 mostenitoarea titularului de pe titlul de proprietate prin mandatar si intervenient a deschis o actiune la aceeasi instanta pentru ca hotararea data sa tina loc de act de vanzare cumparare a aceleiasi suprafete de teren, in baza unui ante contract incheiat tot in anul 2013. Instanta a admis cererea si a hotarat ca sentinta data sa tina loc de act de vanzare cumpararea și a ramas definitiva in anul 2015.
Ce posibilitate exista pentru anularea acestei sentinte ce reprezinta act de vanare cumparare.. Precizez ca la ambele cauze din nestiinta a existat acelasi avocat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulian2009 , utilizator 16:18, 25 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzafisare oferta de vanzare Monica H. Monica H. Buna ziua, Am urmatoarea speta : o persoana a cumparat un teren in baza unui titlu de proprietate ce a fost anulat . Ulterior persoana doreste sa vanda ... (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu ce inseamna urmatoarea solutie a instantei: melania42 melania42 Buna seara , Ma judec pentru un teren pentru care am cerut anularea titlului de propietate iar in urma procesului recurentul a redeschis un proces cerant ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare care tine loc de act autentic dandanaua dandanaua Doi frati nu au dezbatut succesiunea tatalui lor. Unul dintre ei incheie un inscris sub semnatura privata cu un cetatean prin care ii vinde acestuia tot ... (vezi toată discuția)