avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Buna ziua.
Sotul meu are 2 popriri pe salariu si vor mai urma inca 2, cel mai probabil. El e plecat din tara si momentan ne axam pe datoriile pe care nu s a facut poprirea.
El are o masina pe numele lui ( opel corsa, an 2003, daca ar fi sa o vindem n ar costa mai mult de 600-700euro). Avand in vedere ca nu punem inca bani pe card , pt plata popririlor actuale, vor veni sa ia masina? Daca am pune o suma ( 100 lei de exemplu) pe card, lunar, am "scapa" de luarea masinii?
Masina e acum pe dreapta si as vrea sa stiu daca se mai merita sa bagam bani in ea sau nu. ( avem de bagat cca 1500lei in ea, si n as vrea sa ii bag degeaba , si in cateva luni sa vina executorul judecatoresc sa o ia)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:12, 26 Octombrie 2019
Nu cheltuiți bani în mașină. Deocamdată, executorul nu a pornit executarea pe bunurile mobile ci doar pe conturi.
Nu are niciun rost sa investiti in masina. La un moment dat executorul va sechestra autovehiculul si il va scoate la licitatie. Daca ati avea un cumparator pentru el, puteti sa discutati cu executorul si sa il vindeti cu acordul creditorului, in vederea achitarii unei parti din datorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier carina29ro carina29ro Buna ziua! As vrea sa va cer o parere. Sunt victima unui accident rutier petrecut la inceputul lunii ianuarie 2016. Relatez in continuare faptele, asa cum ... (vezi toată discuția)
Executare silită kt_vivi kt_vivi In 2012 am luat un card de cumparaturi de 1500 de lei rămânând fara loc de munca nu am mai putut plati datoriile. In 2016 tatăl meu mi-a cumparat o ... (vezi toată discuția)
Executarea silita AmaliaPopescu AmaliaPopescu Fratele meu a luat un credit (de nevoi personale pe 8ani)acum ~4 ani.A platit doar 3ani,apoi nu a mai platit ratele.Creditul l-a luat pt a-si cumpara un ... (vezi toată discuția)