avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... De cate ori are dreptul sa te sune banca cand esti ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

De cate ori are dreptul sa te sune banca cand esti restant

In cazul in care esti client restant unei institutii bancare, exista vreo reglementare in care se specifica de cate ori are dreptul a te contacta (apel si mesaj) intr-o luna?
Cel mai recent răspuns: Ciprianmradu , utilizator 20:11, 25 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Afisarea notificarilor de recuperare creante de catre banci in locuri publice alexandra_kona alexandra_kona Rog, daca poate cineva sa imi spuna in baza carui temei legal se poate afisa intr-ul loc public ( afisierul scarii blocului unde este resedinta ) o notificare ... (vezi toată discuția)
Credit bobeicaalin bobeicaalin Buna ziua, Sunt intr-o situatie delicata si nu mai pot sa platesc ratele la credit.Ce mi se poate intampla si ce solutii imi sugerati intr-o astfel de ... (vezi toată discuția)
Întrebare - problema cu o banca crstirina crstirina În 2007 în urma unui conract de credit cu o bancă am obtinut si un card de credit pe care l-am achitat si închis în 18 01. 2010 iar acum când am ... (vezi toată discuția)