Buna ziua,
Sunt intr-o situatie delicata si nu mai pot sa platesc ratele la credit.Ce mi se poate intampla si ce solutii imi sugerati intr-o astfel de situatie.Nu sunt unul din cei care nu vrea sa plateasca dar nu o pot face acum.Mentionez ca nu detin nicio proprietate personala,daca conteaza!!
Pentru a preintampina situati neplacute ,contactati creditorul si analizati situatia,
Practic,acumularea de restante ,determina creditorul sa apeleze la recuperator,care cu scopul achitarii creditului,desfasoara demersuri in limitele procedurii legale,
inclusiv executarea silita
Daca nu detineti bunuri in evidenta,conturi bancare ,este posibil a se institui poprire pe drepturile salariale ,pana la concurenta sumei restante
Legal ,cu scopul recuperarii restantelor ,au dreptul sa va urmareasca timp de 3 ani.
In raport de interesul recuperatorului,exista posibilitatea legal prevazuta ,ca perioada initiala sa poata fi prelungita
Proprire salariu
stelistul7
Buna ziua.Sunt dat la KRUK ,datorita unor restante neachitate la o banca.As dori sa stiu in cat timp mi se poate pune proprire pe salariu.Trebuie hotarare ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca
Adryana18
Buna seara,
Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)