avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere.

Buna ziua! Asa cum am scris in alt topic, in ianuarie 2019 am avut un accident rutier in urma caruia am ajuns la spital. Mi au suspendat permisul de conducere cat b1 pe motivul neacordarii de prioritate si au deschis dosar pentru vatamare (politistii au zis ca se claseaza ca m am accidentat singur)
Problema sta in felul urmator...
In curand indeplinesc conditiile sa incep cursurile pentru cat B. Dar inca nu stiu nimic despre stadiul dosarului.
Politistii nu au facut proces verbal cand mi au luat permisul. Mi au dat doar o dovada cu drept de circulatie si o autorizatie de reparatie. Acum aprox. 2 luni am trimis mail la procuratura ca sa imi ofere niste detalii, mi au transmis ca dosarul e inca la politie pentru cercetari.
De 9 luni am fost chemat doar sa dau o declaratie, altceva nu stiu.
Intrebarea mea este: pot sa ma inscriu la scoala de soferi cat B, sa sustin examenul si sa iau permisul de alta categorie? Anumite scoli de soferi au zis ca da, altele ca nu..
Va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi.. multumesc!
Daca v-ati prelungit dreptul de circulatie in fiecare luna, eu zic ca puteti sustine examenul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)
Accident rutier vatamare corporala despagubiri gnraloo gnraloo Buna ziua! Vineri seara am suferit un accident in timp ce ma deplasam cu motocicleta pe un drum cu prioritate. La o intersectie aflata in curba,de pe o strada ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate cu accident... Alexander15 Alexander15 Buna ziua, asi avea si eu o nelamurire.... Anul trecut in Decembrie am avut un accident destul de urat, in masina mea a existat si o victima si astfel mi ... (vezi toată discuția)