Dacă depui plangere la politia judiciară cu ( avocat , recunoscător de fețe sau cum se spune, căpitan si NUSH erau mai mulți inauntru) ca am fost sechestrati , bătuți și ultima dată când eram la poliție ameninti public pe fb , actele nu le-a mai dat cel care nea sechestrat e fugit in romania , da au găsit la el in casa saci de acte , tutun contrabandă și ca umbla cu hekari.
Am fost 10 persoane la declarati, acum infractoru cauta sa duca lumea la notar cu avocați lui , ( ce se intampla cu oameni care ajung la notar cu ei si cu avocați lor?
Daca a comis infractiuni va fi cercetat penal si daca exista probe va fi condamnat.
Pentru a se se intelege ce vor sa faca la notar trebuie analizat ceea ce se afla la dosar si ce infractiuni a comis.
Daca a comis infractiuni va fi cercetat penal si daca exista probe va fi condamnat.
Pentru a se se intelege ce vor sa faca la notar trebuie analizat ceea ce se afla la dosar si ce infractiuni a comis.
Sechestrati
Danieleduard23
Am fost 10 persoane sechestrat E timp de 2 ani , am reusit sa ajungem la polița judiciară, au fost la banci au luat filmările cand ne scoteau bani, au ... (vezi toată discuția)
Disperare....
bllumin
in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez.
intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)