avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate sa scape?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate sa scape?

Dacă depui plangere la politia judiciară cu ( avocat , recunoscător de fețe sau cum se spune, căpitan si NUSH erau mai mulți inauntru) ca am fost sechestrati , bătuți și ultima dată când eram la poliție ameninti public pe fb , actele nu le-a mai dat cel care nea sechestrat e fugit in romania , da au găsit la el in casa saci de acte , tutun contrabandă și ca umbla cu hekari.
Am fost 10 persoane la declarati, acum infractoru cauta sa duca lumea la notar cu avocați lui , ( ce se intampla cu oameni care ajung la notar cu ei si cu avocați lor?
Cel mai recent răspuns: Danieleduard23 , utilizator 20:26, 5 Noiembrie 2019
Daca a comis infractiuni va fi cercetat penal si daca exista probe va fi condamnat.
Pentru a se se intelege ce vor sa faca la notar trebuie analizat ceea ce se afla la dosar si ce infractiuni a comis.
Va multumesc din suflet pentru raspuns:)

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca a comis infractiuni va fi cercetat penal si daca exista probe va fi condamnat.
Pentru a se se intelege ce vor sa faca la notar trebuie analizat ceea ce se afla la dosar si ce infractiuni a comis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrati Danieleduard23 Danieleduard23 Am fost 10 persoane sechestrat E timp de 2 ani , am reusit sa ajungem la polița judiciară, au fost la banci au luat filmările cand ne scoteau bani, au ... (vezi toată discuția)
Reprezinta furt de identitate? gmancila gmancila Sunt intr-o dilema si nu stiu cum sa procedez, care este procedura legala privind \\" furtul de identitate\\", asa am clasificat eu cele inamplate. Am sa va ... (vezi toată discuția)
Disperare.... bllumin bllumin in urma cu 1 an am facut greseala vietii mele pe care o regret si ...nu stiu cum e mai bine sa procedez. intr o furie oarba ,dupa o bauta maxima,am acuzat 2 ... (vezi toată discuția)