Am fost 10 persoane sechestrat E timp de 2 ani , am reusit sa ajungem la polița judiciară, au fost la banci au luat filmările cand ne scoteau bani, au găsit un sac de acte la ei in casa , si la buletine nu stim ce le-au facut. Ei acum încearcă să duca cu avocatu lor lumea la notar sa zică că au fost forțați de mine care le-am deschis creierul.... ce se intampla daca toți ajung la notar si raman numai eu.. tin sa mentionez ca nea dat mai multe foi la mana care orce declaratie vine spre noi nu ie valabilă.... are șansa să scape daca se duce cu lumea la notar
Daca ati fost sechestrate vor raspunde penal.
Pe aspectul cu notarul ar trebui sa mergeti la avocatul dvs. sa discutati confidential daca exista riscul sa fiti acuzata penal.
Nu se intelege nimic logic cu notarul.
Si politia judiciară de ce nea da foile la mana ca orce declaratie vine spre noi nu ie luată în considerare ca noi suntem primi care am declarat
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:
Daca ati fost sechestrate vor raspunde penal.
Pe aspectul cu notarul ar trebui sa mergeti la avocatul dvs. sa discutati confidential daca exista riscul sa fiti acuzata penal.
Nu se intelege nimic logic cu notarul.
Nevinovat in spania
Subti
Buna ziua tuturor , am fost in vacanta in spania cu prieteni de famile ( cuplu) si am vizitat mai multe orase in spania . Si prieteni mei au iesit in oras la ... (vezi toată discuția)