avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog urgent
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog urgent

Am fost 10 persoane sechestrare, in spania timp de 2 ani , ne scoteau ei bani din banca . Am fost la politia judiciară am depus plângere toți, au luat camerele de la banci sa dovedit ca nea scos bani , si ca nea batut. La căutat la început politia să-l aresteze si el era fugit in romania Si aqm după 4 luni a venit aici si nul aresteaza... de ce ???? Se face cu bani si aici orce si noi rămânem asa?
Cel mai recent răspuns: Danieleduard23 , utilizator 20:10, 10 Noiembrie 2019
Nu.avem noi cum sa va răspundem în ce mod procedează autoritățile judiciare din Spania.Cautati o fundație de acolo ,ceva pt drepturile omului poate va ajuta cu un sfat se pare ca nu va permiteți să discutați cu un av spaniol.
Va dati seama ca suntem vai de noi nea lăsat si fara buletine ca au rămas la infractori....abia sa putem sa ne întreținem pana se face ceva :( vrem sa chemăm televiziunea

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu.avem noi cum sa va răspundem în ce mod procedează autoritățile judiciare din Spania.Cautati o fundație de acolo ,ceva pt drepturile omului poate va ajuta cu un sfat se pare ca nu va permiteți să discutați cu un av spaniol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestrati Danieleduard23 Danieleduard23 Am fost 10 persoane sechestrat E timp de 2 ani , am reusit sa ajungem la polița judiciară, au fost la banci au luat filmările cand ne scoteau bani, au ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare dodorel62 dodorel62 Doresc sa stiu , daca o persoana din Romania este condamnata in Spania definitiv la 4 ani cu executare pentru bataie si are timp de 4 ani interdictie pe ... (vezi toată discuția)
Arestare ilegala si cercetare abuziva romeo.nuta romeo.nuta In data de 24.10.2008 am fost arestat in Spania pentru posesie de acte false si pesupusa mea particioare la falsificarea lor ,actele false fiind doua Carti ... (vezi toată discuția)