avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influenta substantelor psihoactive
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influenta substantelor psihoactive

Buna ziua , am incalcat art. 336 (2) fiind oprit in trafic si testat anti drog (saliva) rezultatul fiind pozitiv , ca urmare mi a fost recoltat sangele si urina , intocmit procesul verbal si oprit permisului fara drept de conducere . Vreau sa stiu la ce pedeapsa ma pot astepta avand in vedere ca nu am cazier si daca este posibila dovada cu drept de conducere in timpul procesului sau daca va fi anulat. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Octombrie 2019
User0798, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ghita000 , utilizator 17:20, 27 Octombrie 2019
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat.
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Anularea permisului se dispune in cazul in care sunteti condamnat definitv.
Este greu de spus daca ati avea sanse sa obtineti dovada mai ales daca nu ati intreprins prin avocat demersurile necesare.
Si la aplicararea pedepsei este greu de spus ce va iesi.
Ca sa va aparati sansele ar trebui sa apelati la avocat.
Si eu am fost prins la fel, asa am auzit si eu ca poti face contestație pentru dovadă...Chiar se poate fiind la prima abatere??multumesc

User0798 a scris:

Buna ziua , am incalcat art. 336 (2) fiind oprit in trafic si testat anti drog (saliva) rezultatul fiind pozitiv , ca urmare mi a fost recoltat sangele si urina , intocmit procesul verbal si oprit permisului fara drept de conducere . Vreau sa stiu la ce pedeapsa ma pot astepta avand in vedere ca nu am cazier si daca este posibila dovada cu drept de conducere in timpul procesului sau daca va fi anulat. Multumesc

Condamnarea definită fiind valabila si la prima abatere? Chiar se poate scoată o dovadă cu drept de circulatie?multumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.

Probele de sânge INML cât durează până se face expertizA? In general fiind la prima abatere cu un avocat bun , Pot iesi cu o amânare si restituit permis?
Daca voi scapa cu suspendare cand imi va fi restituit permisul?mulțumesc anticipat sa aveti o zi buna

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru cucere sub influenta substantele psihoactive ... Dan121212 Dan121212 Buna. Pe scurt, permisul mia fost retinut pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive. Mia iesit 0,0 alcool.in trafic, de acolo la sectie test drog ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta substantelor psihoactive. opinii, sfaturi, indrumari o.intrebare o.intrebare Buna ziua, In urma cu 2 luni am fost oprit de un echipaj (filtru) si am fost supus unui test de saliva cu aparatul DrugTest si cu alcooltest. Rezultatul ... (vezi toată discuția)
Sub influenta substantelor psihoactive la volan (cannabis) AnonAnonim AnonAnonim Buna ziua, am fost depistat in urma cu 2 saptamamani sub influenta substantelor psihoactive la volan in urma testarii cu aparatul DrugTest. Am iesit pozitiv ... (vezi toată discuția)