Bună seara! Doresc să primesc de la cenzora asociației de proprietari deoarece ea le-a întocmit copii după contractele de muncă ale administratorului și al cenzorei! Aceste două contracte nu mi-au fost date spre verificare și semnare in calitate de președinte al asociației de proprietari. Doamna cenzora refuză, cu toate că ia fost solicitat acest lucru și de : primărie, și de poliția locală și de actualul președinte. Afirmă că eu am semnat aceste contracte deși nu este adevărat, am suspiciunea că mi-a falsificat semnătura. De aceea conform legii 196/2018 am cerut să văd aceste contracte. Cum să procedez, cui să mă adresez? Mulțumesc frumos!
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar nu pot sa cred asemenea intamplare. De fapt nu a mai fost auzita de catre mine!
Pai dvs. ce sunteti acolo?
In calitate de presedinte ales, convocati o sedinta de comitet executiv si invitati si cenzora (conf. prev. l 196/2018).
Ordinea de zi - obisnuita, dar la inceputul sedintei adaugati pe ordinea de zi si ceea ce dvs. reclamati. Sa va raspunda de fata cu toti mb. com. executiv. Emiteti o decizie cu cele discutate si decise, afisati la avizier decizia.
Apoi, nu trebuie sa va prezinte copii dupa aceste documente, ci trebuie sa va de-a accesul la dosarele originale, pentru ca de fapt, dvs. raspundeti de aceste chestiuni.
In alta ordine de idei, dvs. trebuie sa semnati listele si statele de plata - cum le semnati, in necunostinta de cauza, pe de rost? Fata de prev. BVC aprobat in AG a membrilor sunt diferente la capitolul salarii si indemnizatii?
Doamna, daca nu va intelegeti (sunteti o echipa acolo, da?), discutati si fiecare sa-si urmeze calea: ori lucrati corect si fiecare sa-si vada de responsabilitatea sa, ori poate cenzora dvs. are alta treaba si dvs. o incurcati... Chiar nu mai gasiti alt cenzor pe-acolo?
Succes si spuneti-ne si noua cum ati terminat treaba.
Gdpr
Niculescu Gella
Bună seara!
In legea 196/2018 este prevăzută obligația președintelui de asociație de proprietari să afișeze la avizier atestatul administratorului și ... (vezi toată discuția)