avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit

Buna ziua.de 5 ani am un fond de pensii privat platit de angajator.atunci a fost o negociere salariala si aceasta asigurare a venit ca o marire salariala.de curan am citit ca exista o deducere fiscala atat pentru angajator cat si pentru mine ca si angajat.va rog daca se poate sa imi explicati mai pe intelesul meu ce inseamna aceasta deducere ptr mine ca angajat.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensie privata pilon 2 georgetag georgetag as dori sa ma lamuriti in legatura cu pensiile private: -care sunt termenele limita de inscriere, - de cand a intrat in vigoare, -care este dobanda la ... (vezi toată discuția)
Cota pensie privata pilon 3- nota contabila /deductibilitate rdoro rdoro Administratorul societatii a aderat la o societate de pensii private PILON 3 cu data de01.03.2010, platind pe 25.03.2010 prima rata As dori un act normativ ... (vezi toată discuția)
Retineri ale contributiilor angajatilor srelu srelu as dori sa stiu daca indemnizatiile de detasare ce includ cazarea, masa si deplasarile saptamanale la domiciliu, se supun sau nu retinerilor ptr. CAS, Fond de ... (vezi toată discuția)