avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... renuntare la un produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

renuntare la un produs

Buna ziua,
Mama mea a cumparat o canapea tip coltar, dupa achitarea acestuia ajungand acasa a constatat ca aceste nu corespunde ca si dimensiune, fiind prea mare,. A doua zi a sunat la magazin sa renunte la comanda, aceste nefiind inca livrat, aflandu-se si in momentul de fata in depozitul vanzatorului. Dar magazinul i-a spus ca nu poate sa-i returneze banii, politica sa fiind ca doar poate sa-i inlocuiasca produsul cu unul de aceeasi valoare sau mai scump, dar in niciun caz recuperarea banilor.
Ce se poate face in acesta situatie?
multumesc

Alte discuții în legătură

Returnare canapea pe motiv legat de dimensiunile ei danielamih danielamih Am comandat o canapea care a venit acasa dupa trei saptamani, exact asa cum am comandat-o insa, cand am vazut-o asezata in casa mi-am dat seama ca nu se ... (vezi toată discuția)
Despre canapea extensibila. buna ziua. va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. am mers intr-un ... iulia_79 iulia_79 Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema. Am mers intr-un magazin de canapele cu dorinta de a-mi cumpara o canapea pe care sa pot dormi pe ea,exact ... (vezi toată discuția)
Conditii returnare produse freja freja Buna ziua, In urma cu o zi, mama mea a chizitionat un aparat electrocasnic dintr-un magazin din lantul Penny Market. Contractul de garantie a fost incheiat ... (vezi toată discuția)