avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort fara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort fara minori

Buna ziua! Vreau sa inaintez o cerere de divort fata de sotul meu care este plecat intr-o alta tara unde are o relatie! Nu avem copii minori! Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:27, 28 Octombrie 2019
Se poate face divorț prin acordul soților..
Divorț prin acord la instanță de vreme ce soțul este plecat, luați legătura cu un avocat!
fylo a scris:

Multumesc frumos pt mesaj!Daca sotul este de acord, cum este mai simplu si mai rapid?

Trebuie ca sotul sa angajeze avocat ca sa il reprezinte.
Puteti plati si dvs. avocatul sotului daca divortati prin acord si nu ajungeti la judecata.
Va poate costa mai putin avocatul asa...
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort rapid catalina1276 catalina1276 Pot sa ma adresez instantei de judecatorie din orasul unde lucrez (care este diferita de cea de domiciliu)? Pot divorta si fara avocat? Ar putea fi in divort ... (vezi toată discuția)
Avem domiciliile in orase diferite, in raza carei judecatorii trebuie sa inregistam divortul? Andreea1984 Andreea1984 Va rog daca se poate sa ma informati si pe mine in legatura cu o nelamurire pe care o am. Am hotarat sa divortam de comun acord, amiabil, prin consimtamant ... (vezi toată discuția)
Pretul unui avocat soricelul soricelul cam cit ar costa cheltuielile cu un avocat (onorariu acte)aproximativ ca sa ma reprezinte in tr un divortin orasul arad sau daca as putea sa l mut in ... (vezi toată discuția)