avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale.

Cine trebuie sa înregistreze contractul de cesiune(vanzare) parti sociale autentificat de notar la registrul comertului? Cesionarul sau cedentul? Ce valoare mai are contractul de cesiune notarial daca s a facut cesiunea firmei si schimbarea administratorului la registrul fara integrarea lui in cesiune?
Cel mai recent răspuns: Ionix2015 , utilizator 11:26, 27 Octombrie 2019
Nu cunosc foarte bine spetele din lege, dar daca la notar s a convenit cesionarea având o valoare si la registrul partile au înregistrat cesiunea cu titlu gratuit, acest lucru fiind in favoarea cesionarului si el știind acest lucru, se poate vorbi despre o înșelăciune la adresa cedentului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta n_parvan n_parvan Am nevoie de un model de contract de cesiune de creanta. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cesiune de parti sociale sa privatizat prin metoda mebo DanCatalina DanCatalina Vreau sa intru in posesia unor actiuni la un SA care a fost privatizat prin metoda MEBO. O ruda de-a mea doreste sa imi ofere cu titlu gratuit aceste actiuni. ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)