avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de indentitate la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de indentitate la notar

Buna ziua! Se poate semna cu permisul de conducere ca si act de identitate un antecontract vanzare cumparare imobil la notar ? Buletinul nu il detine una din parti deoarece a expirat si dureaza pana este emis noul buletin. Sau se poate lua o adeverinta de la politie din care sa rezulte ca buletinul este in procesul de emitere?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
anelia88, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:47, 27 Octombrie 2019
nu, permisul nu e act de identitate. Sa scoata o carte de identitate provizorie, dureaza mai putin sa se emita.
Carte de identitate provizorie nu se poate deoarece a depus deja actele pentru noul act, doar ca dureaza 2 saptamani pana se elibereaza. Iar cel cel ce vinde imobilul nu vrea sa astepte 2 saptamani fara un avans /garantie. Cum se poate proceda in cazul de fata? Nici cu copia fostului buletin plus permis de conducere pentru a semna antecontractul?
Identificarea se face doar cu buletinul, cartea de identitate provizorie sau pasaportul, în original.
Atât! Nu le are, nu se poate, nu...motive?
Mai amână semnarea antecontractului pana are un act de identitate valabil.
Nu se acceptă copiile, iar permisul nu e act de identitate.
Dacă persoana este căsătorită, să semneze soțul/soția antecontractul. Imobilul oricum ca fi bun comun.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare documente: carte de identitate si permis de conducere bikaeraser bikaeraser imi cer scuze daca nu am postat unde trb dar va intreb si eu poate stie careva mai bine, maine urmeaza sa ma duc sa depun actele pt eliberare buletinului ( caz ... (vezi toată discuția)
Permis conducere ejusty ejusty Buna seara. Ieri, o prietena , ma intreba cum este posibil ca o persoana ce detine permis de conducere a unui autovehicul nu poate obtine acel permis de la ... (vezi toată discuția)
Acte identitate Adrian37 Adrian37 Buna ziua. Intampin urmatoarea problema. locuiesc in Anglia si mi-au expirat actele. Serviciul nu imi permite sa vin in tara sa imi reinnoiesc buletinul pentru ... (vezi toată discuția)