avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recutare plătită forță de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recutare plătită forță de muncă

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ma adresez unei agentii de recutare forta de munca sa-mi gaseasca un loc de munca trebuie sa platesc?
Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 28 Octombrie 2019
Agenții de plasare efectuează în mod gratuit activități de mediere a cetățenilor români în vederea angajării în străinătate, fără perceperea de la aceștia de comisioane, tarife sau taxe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui contract cu o firmă de plasare forță de muncă în străinătate. Îmi pot recupera taxa? Criny Criny Bună seara. Eu am incheiat un contract de mediere cu o firmă de plasare a forței de muncă in străinătatea plătind acesteia o suma de bani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Mai au dreptul firmele de plasare a forței de muncă în străinătate să perceapă taxe de la solicitanții de locuri de muncă? Costin33 Costin33 Bună ziua. Am înteles că, recent,a fost modificată Legea 156/2000 privind protecția cetățenilor români care lucrează în străinătate astfel ... (vezi toată discuția)
Taxe mediere locuri de munca Gabriel73 Gabriel73 \"Agenții de plasare efectuează în mod gratuit activități de mediere a cetățenilor români în vederea angajării în străinătate, fără perceperea ... (vezi toată discuția)