avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Taxe mediere locuri de munca
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Taxe mediere locuri de munca

"Agenții de plasare efectuează în mod gratuit activități de mediere a cetățenilor români în vederea angajării în străinătate, fără perceperea de la aceștia de comisioane, tarife sau taxe"
Intrebare : agentul mediator locuri de munca nu mai are absolut deloc posibilitatea retribuirii muncii sale ? Este o munca destul de intensa si minutioasa pentru a pune pe piata muncii o persoana. Care este retributia pentru aceasta munca ?
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
Gabriel73, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai corect ar fi termenul de intermediere a muncii. Sigur, nu dvs. sunteți de vină pentru aceata, ci legiuitorul, care folosește sintagma mediere în atâtea situații câte vrea, fără a ține seama că se creează confuzie. Aici, unde ați postat, vorbim despre medierea conflictelor și litigiilor. Și nu am un răspuns pentru dvs., însă ați citat chiar dvs. din lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui contract cu o firmă de plasare forță de muncă în străinătate. Îmi pot recupera taxa? Criny Criny Bună seara. Eu am incheiat un contract de mediere cu o firmă de plasare a forței de muncă in străinătatea plătind acesteia o suma de bani. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Recutare plătită forță de muncă duduvasile duduvasile Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca ma adresez unei agentii de recutare forta de munca sa-mi gaseasca un loc de munca trebuie sa platesc? Multumesc. (vezi toată discuția)
Intermediere forta de munca Ionut112 Ionut112 Buna ziua, Detin o firma de intermediere forta de munca, prin care pun la dispozitia mai multor firme din domeniul auto localizate in UE, muncitori ... (vezi toată discuția)