avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum fac dovada calității de proprietar a unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum fac dovada calității de proprietar a unui restanțier?

jud.sect.3 cere asoc.de prop. sa faca dovada calitatii de proprietar a unui locatar (avem un dosar civil pentru recuperarea restantelor la intretinere)
in ce mod putem face acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:28, 29 Octombrie 2019
cf. legii 168/ 2018, art. 17 (3): Acordul de asociere trebuie să conțină:
a) adresa și individualizarea proprietății individuale, potrivit actului de proprietate;
b) numele și prenumele tuturor proprietarilor asociați;

Mergeti la ANCPI si solicitati un exemplar de carte funiara pentru informare.
O sa gasiti acolo toti propietrii din bkoc!
Trebuie sa sti nr. cartii funciare (il gasiti in documentele unui proprietar serios)
cf. legii 168/ 2018,

Eronat !
LEGE nr. 168 din 10 iulie 2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 47/1992 privind organizarea și funcționarea Curții Constituționale emitent PARLAMENTUL ROMÂNIEI
Publicat în MONITORUL OFICIAL nr. 595 din 12 iulie 2018-nu vizeaza dispozitii aplicabile asociatiilor de proprietari
In instanta urmeaza sa faceti dovada calitatii de proprietar a persoanei impotriva careia ati formulat actiune,cu copie dupa documentele depuse de proprietar la momentul inregistrarrii in cartea de imobil sau cu documentul emis de autoritatea fiscala teritoriala
mea culpa, am gresit numarul legii.
pe de alta parte, sunt curios cum poate fi determinat DITL sa elibereze certificatul fiscal unui tert. din ce stiu, acesta se elibereaza doar titularului sau mostenitorilor. e drept ca instanta ar putea cere, dar ea tocmai a cerut asta altcuiva
Poate ca vorbim limbi diferite...
In cazul unor procese, Judecatoria nu trebuie sa va ceara, sa dovediti calitatea de proprietar al debitorului. Poate ca aceste nici nu este proprietar si atunci ce facem, il lasam in "apele" lui?
@cristianfluturas - apelati la ajutorul unui avocat si o sa va descurce dilema; oricum, sa stiti ca si noi am patito o data, dar avocatul s-a descurcat;

@ynocentta,
Chiar "vorbiti"serios? Unde esti tu Tepes Doamne?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator de bloc Buna seara Buna seara De ce trebuie copie dupa fiecare apartament de bloc pentru administrator pentru cei care nu ai platit (vezi toată discuția)
Vot in adunarea generala gera905 gera905 Buna ziua. 1) In recenta foaie colectica de Carte funciara a blocului nostru pe care este constituita asociatia de proprietari, am constatat ca trei ... (vezi toată discuția)
Valoarea legala a e-mailurilor gabriela constantinescu gabriela constantinescu Am trimis citeva e-mailuri către Asociația de Proprietari care are o adresă de e-mail comunicată la avizier pentru proprietari. Am cerut citeva copii după ... (vezi toată discuția)