avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina persoana juridica catre persoana fizica
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina persoana juridica catre persoana fizica

Buna ziua.

Sunt de ambele parti de data aceasta:

Se vinde o masina proprietate persoana juridica la o persoana fizica. Practic administratorul firmei doreste sa transcrie masina de pe firma pe numele personal.

Care ar fi actele necesare pentru vanzare respectiv pentru inmatricularea masinii pe persoana fizica?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 07:08, 6 Octombrie 2022
Factura fiscala.
Ok. Trebuie scos de la primarie acel certificat fiscal pt firma? Alte acte?

Multumesc.

Aurel Fleancu a scris:

Factura fiscala.

Desigur.
Procedura nu este atat de diferita fata de o vanzare intre persoane fizice.
Certificatul fiscal este solicitat in ambele cazuri.
Ce acte sunt necesare si cum se procedeaza
Va explica la primarie, e un formular care se completeaza in vreo 3 exemplare.
Dupa aceea faceti programare la DRPCIV pentru: [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare 2018 ulescu ulescu Buna ziua ,am si eu o intrebare .,am cumparat o masina de la o persoana care nu era trecuta in actele masini , cu care am facut CV in 3 exemplare pe care mi sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa ... costinz costinz Buna ziua! Am cumparat o masina vazuta pe net, mi a fost adusa pe trailer acasa (a avut accident ,lovita fata ,bara fata ,radiatoare apa si clima ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina Narcis1996 Narcis1996 Buna seara. Acum 2 saptamani am cumparat o masina din Bucuresti. Masina a fost cumparata in leasing iar apoi a fost trecuta pr persoana fizica. Leasing-ule ... (vezi toată discuția)