avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cass rezident fiscal ro asigurat ca si coasigurat la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cass rezident fiscal ro asigurat ca si coasigurat la sanatate in strainatate

Fara venit in ro si strainatate cu domiciliul in strainanate si asigurare sociala gratuita , fara venit in Romania altul decit dividente, ce trebuie sa plateasca la Anaf pentru sanatate pentru ca nu am gasit nici unde o asemenea prevedere clara. Multumesc f mult
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: clodex , utilizator 14:43, 28 Octombrie 2019
Trebuie sa va declarati la finante noua rezidenta fiscala pentru acel domiciliu.
Buna, Asta nu se poate e din urma si acel domiciliu nu e suficient pentru rezidenta fiscala. ea este unde e centrul de inters si unde se ralizeaza venituri. e in Ro, ca fiscala. si e pe anii anteriori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat platesc la casa de sanatate ManWithoutQualities ManWithoutQualities Buna ziua, Inteleg ca plata asigurarii medicale CAS este obligatorie pentru cei cu domiciliul in tara. Am verificat online la casa de sanatate si CNP-ul ... (vezi toată discuția)
Impozite in romania la venituri din u.s.a viochi viochi Buna ziua ! Fica mea a primit o bursa de studii de doctorat in U.S.A., avand o remuneratie considerata de statul roman ca venit impozabil !!! Mentionez ca a ... (vezi toată discuția)
Plata dubla a contributiilor sociale din venituri obtinute din strainatate si romania ptar ptar O persoana fizica (nu PFA) de nationalitate Romana si cu domiciliu in Romania care lucreaza din Romania pentru 2 firme din UAE si USA, pe baza unor contracte ... (vezi toată discuția)