avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Mi am depus demisia la firma la care lucram ,fara a respecta preavizul,din motive medicale,deoarece nu mai puteam lucra acolo ,avand probleme cu coloana,lucru pe care l am adus la cunostiinta firmei. Am aflat ca sunt absenta nemotivat 20 de zile,de la data demisiei pe parcursul celor 20 de zile de preaviz? Intreb: cum as mai fi putut sta in preaviz,cand imi punea in pericol sanatatea? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
erika44, utilizator

Alte discuții în legătură

Perioada de preaviz in cazul demisiei SIMONA09 SIMONA09 Buna seara Va relatez urmatoarele: In perioada 01.07.2011 - 30.09.2011 am fost angajata pe baza unui contract de munca pe perioada determinata. Pentru luna ... (vezi toată discuția)
Preaviz 20 zile ce pot sa lucrez in timpul asta? Emmanuel_ro Emmanuel_ro Buna , sunt angajat la o firma romaneasca unde serrviciul se desfasoara in afara tarii... ca sofer profesionist... Acum mi sa terminat concediu medical si am ... (vezi toată discuția)
Nu imi este acceptata demisia fara preaviz madalinastoian madalinastoian Buna seara, in momentul de fata lucrez la o companie, avand fuctia de consultant vanzari. Deoarece mi-am gasit un job in domeniul pe care am terminat studiile ... (vezi toată discuția)