avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordarea concediului medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordarea concediului medical

Buna ziua!
In urma unui mic accident fetiță mea s-a ars la un picioruș și în prezent sunt internata cu ea că însoțitor. Deoarece sunt angajata la o instituție de stat am solicitat acordarea unui concediu atât pentru perioada de spitalizare cât și pentru după atât cât este necesar. De la locul de munca am adus adeverință cu zilele de concediu acordate până acum pe ultimii 2 ani , așa cum ia programul, rezultând un Nr de 60 de zile concediu de lehuzie și alte 20 concediu de boala. Întrebarea mea este următoarea: cate zile de concediu mai am drept de luat, deoarece din spital mi s-a spus că nu mai am drept decât 10 zile! Daca s-au luat în calcul zilele de concediu din ultimii 2 ani, numărul de acordare nu trebuie sa fie tot pt 2? Adică 180 per total?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Concediu medical ptr operatie la ochi-strabism bogdan2014 bogdan2014 Buna ziua, trebuie sa-mi fac o operatie de strabism la unul din ochi. Am dreptul la concediu medical si cat timp, si cine il acorda? Nu am mai fost de 10 ... (vezi toată discuția)
Parintele asigurat care insoteste copilul in spital plateste zile de spitalizare ? este legal? iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti daca exista temei legal pentru a cere parintelui care este asigurat la CAS si care insoteste copilul care in octombrie 3 ani sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt internata cu fetita la spital si la final va ... me-alina me-alina Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la final va trebui sa platrsc ca insotitor 20 lei pe zi.problema e ca unele colege de camera au platit 60 lei ... (vezi toată discuția)