avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la final va ...

Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la final va trebui sa platrsc ca insotitor 20 lei pe zi.problema e ca unele colege de camera au platit 60 lei pe diferite perioade de spitalizare. Una din insotitoare a stat 4 zile si cealalta 7 zile.
Intrebarea e: primele 3 zile de spitalizare se considera urgenta si nu se platesc?
Care e cadrul legal?
Sa nu mai zic ca mancarea insotitorilor difera si e apropiata de cea a bolnavului, foarte nedivesificata, nu merita 20 lei pe zi corelativ cu cat dau la gradinita, 10 lei pezi si e divetsificata si mai bogata.

Alte discuții în legătură

Acordarea concediului medical R.Ana R.Ana Buna ziua! In urma unui mic accident fetiță mea s-a ars la un picioruș și în prezent sunt internata cu ea că însoțitor. Deoarece sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de spitalizare in urma unui accident yvar2005 yvar2005 In urma unui accident rutier au fost spitalizate sotia 12 zile ,fiica si nora cate 11 zile ,autorul accidentului fiind fiul meu [derapare si izbire de un pom]. ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii in caz de accident auto Claudiu1984 Claudiu1984 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Sotia, la volanul masinii, acum 4 ani, a accidentat o batranica, Batrana a avut o perioada de spitalizare de ... (vezi toată discuția)