avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la final va ...

Buna ziua! Sunt internata cu fetita la spital si la final va trebui sa platrsc ca insotitor 20 lei pe zi.problema e ca unele colege de camera au platit 60 lei pe diferite perioade de spitalizare. Una din insotitoare a stat 4 zile si cealalta 7 zile.
Intrebarea e: primele 3 zile de spitalizare se considera urgenta si nu se platesc?
Care e cadrul legal?
Sa nu mai zic ca mancarea insotitorilor difera si e apropiata de cea a bolnavului, foarte nedivesificata, nu merita 20 lei pe zi corelativ cu cat dau la gradinita, 10 lei pezi si e divetsificata si mai bogata.

Alte discuții în legătură

Acordarea concediului medical R.Ana R.Ana Buna ziua! In urma unui mic accident fetiță mea s-a ars la un picioruș și în prezent sunt internata cu ea că însoțitor. Deoarece sunt angajata la o ... (vezi toată discuția)
Concediu de criza Irina Carina Irina Carina Se apropie vara unde mergem in vara asta? ªtie cineva un loc frumos răcoros cu bani mai putini?B-) (vezi toată discuția)
Plata zile spitalizare- autor accident chyana chyana buna seara, acum 2 luni am avut un accident, am accientat usor o fata de 7 ani. zilele trecute fetita a primit de la spitalul Tulcea o factura cu suma de 230 ... (vezi toată discuția)