avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare proprietate firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare proprietate firma

In 2017 firma a cumparat teren si a construit o locuinta de serviciu,Suma disponibila nu a ajuns pentru finalizarea constructiei si am creditat firma (in calitate de actionar unic) cu o suma de 60 000 ron. Am efectuat evaluarea terenului si a locuintei,am documentele de la evaluator autorizat.Doresc sa stiu daca legea imi permite ca prin AGA sa se efectueze vanzarea terenului si a locuintei catre mine ca persoana fizica in rate pe o perioada de 10 ani,iar suma cu care am creditat firma sa se constituie avans, s-au ce alte posibilitati am.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Interpretare oug 51/2006 si oug 215/2008 cocos44 cocos44 Buna ziua! Subventia de 15000 euro pentru tinerii pana la 35 de ani se refera numai la locuintele proprietate personala [b]construite[/b] de ei sau si cele ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua, In anul 2008 am obtinut un credit de nevoi personale cu ipoteca pe o durata de 30 de ani in valoare de 220 000 ron. Din cauza problemelor ... (vezi toată discuția)
Punctual, despre prima casa - exista o usoara debandada sau e doar parerea mea? cumparator cumparator Buna ziua. As vrea sa va intreb, in legatura cu toata tevatura iscata in jurul acestui program: 1. TVA de 5% in ce conditii se aplica (daca se aplica)? Doar ... (vezi toată discuția)