avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma pot angaja si primi pensie de urmas?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma pot angaja si primi pensie de urmas?

Primesc pensie de urmas de pe urma tatalui meu. Sunt student si as dori sa ma angajez full time, luna aceasta cand am depus adeverinta de student la casa de pensii MAI. Am fost instiintat ca legea s-ar fi modificat si as avea dreptul sa muncesc si sa si primesc pensia. Este posibil sa pot avea venit din castig salarial pe langa pensie? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:34, 28 Octombrie 2019
Da.
Pensia de urmaș student se poate cumula cu alte. venituri fără nicio limită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare full time si cumul pensie de urmas ContSters331226 ContSters331226 Buna seara. Am si eu o intrebare. Am varsta de 19 ani si am pensie de urmas dupa tatal meu. Sunt studenta , anul I , la facultate.. Am posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Pensii militare-pensie urmas dee19 dee19 Buna ziua! Am pensie urmas dupa tatal meu,sunt studenta si as dori sa stiu dak ma pot angaja cu un contract de munca part-time fara sa renunt la pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas aranka10a@yahoo.com aranka10a@yahoo.com Buna seara! As dori sa stiu daca Legea pensiilor reactualizata permite unei studente de 20 de ani care beneficiaza de pensie militara de urmas dupa tatal ei, ... (vezi toată discuția)