avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere de divort cu domiciliu flotant
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere de divort cu domiciliu flotant

Vreau sa inaintez divort, dar eu si sotul stam cu chirie in Cluj. Eu am viza de flotant, dar el nu. Nu avem domiciliu comun declarat si nici proprietati comune. Casatoria s-a incheiat la Busteni, tot acolo este si domiciliul sotului in buletin. Trebuie neaparat sa merg la Sinaia sa depun cererea sau pot face si la Cluj?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 15:35, 28 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea se formulează la instanță de la ultimul domiciliu comun al soților, fiind vorba despre domiciliul în fapt, unde se locuieste efectiv, indiferent daca stati cu forme legale sau nu.
Va sfătuiesc să luați legătura cu un avocat de pe forum sa va ajute cu redactarea cererii de chemare în judecată deoarece aceasta trebuie sa îndeplinească niste conditii de fond, forma, sa fie motivată in fapt si in drept, probe propuse plus alte cereri accesorii daca aveti si copii minori din căsătorie. In caz contrar, riscati ca aceasta să vă fie respinsă si sa pierdeți timp pretios
Discutați cu avocatul intreaga situația și stabiliti strategia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere cerere divort - urgent! va rog denisa_eu denisa_eu Buna ziua, tuturor amandoi vrem sa divortam si indeplinim conditiile pentru divortul de comun acord. Problema noastra este ca, desi amandoi ne desfasuram ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu GEORGIANA ZAMTA GEORGIANA ZAMTA Buna ziua m-am cununat cu sotul meu si acum am ramas fara buletin. Stăm în casă soacrei mele ea fiind proprietara si nu vrea sa ma ia in spatiu pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Pasii divortului?!! nicavero nicavero Buna ziua, si imi pare rau ca sunt nevoita sa ma informez despre un....divort si pasii ce trebuie de urmat. Situatia mea este urmatoarea: in 2008 mi-a dcedat ... (vezi toată discuția)