avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenintare cu moartea
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenintare cu moartea

Ce trebuie sa fac, sotul ma ameninta ca vine din Italia si ma omoara?
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 20:59, 28 Octombrie 2019
Va sfătuiesc să formulati cerere la instanta de judecata pentru emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului pentru o perioadă de 6 luni de zile prin care să nu se poată apropia de dvs si sa nu va contacteze. Mergeți oriunde va simțiți în siguranta si analizați si situația de a formula cerere de divorț fata de acesta.
Luati legatura cu un avocat de pe forum sa va sprijine în acest demers si sa-i expuneti pe larg situația dvs pentru a va ajuta.
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt amenințată de soț că mă bagă în pușcărie pentru părăsire de minori pentru că muncesc în italia de câțiva ani. pot divorța de aici, sau ce aș putea face? Alinamarius Alinamarius Buna ziua..Eu muncesc in italia de cativa ani...in Romania am doi copii care sunt cu sotul meu..de ceva timp ma ameninta ca ma da la parasire de minori( ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și ... Scurtu Ana Scurtu Ana Bună ziua, sunt căsătorită și am un băiețel de 4 ani,și as vrea sa părăsesc domiciliu conjugal ,deoarece exista numai certuri,și as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort Sandra-Gabriela Sandra-Gabriela Buna ziua.Vreau sa divortez de sot,dar nu stiu cum.Sfatui-ti-ma,va rog!Sunt disperata.Am un baietel de 10 ani si vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia ... (vezi toată discuția)