Sunt amenințată de soț că mă bagă în pușcărie pentru părăsire de minori pentru că muncesc în Italia de câțiva ani. Pot divorța de aici, sau ce aș putea face?
Buna ziua..Eu muncesc in italia de cativa ani...in Romania am doi copii care sunt cu sotul meu..de ceva timp ma ameninta ca ma da la parasire de minori( baiatul are 17 ani si 2 luni si fata aproape 16 ani)si ma baga in puscarie...as putea divorta de aici ce asi putea face..Multumesc anticipat
Puteti sa formulati acțiune de divorț chiar daca va aflati in strainatate însă în cazul acesta este obligatoriu sa va angajați un avocat care să vă reprezinte la fiecare termen de judecata.
Contactați un avocat de pe forum sa-i expuneti pe larg situația și să găsească cea mai potrivita solutie pentru dvs.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dacă trimiteţi constant bani pentru copii nu vă poate băga nicăieri.Nu sunteţi sclava soţului, dar aveţi obligaţii faţă de copii.Nu trebuie să divorţaţi DOAR pentru asta, dacă nu există alte motive.
Sunt simple amenințări, nu vă bagă nimeni la închisoare. Puteți să divorțați în România. Copiii sunt mari și până la finalizarea divorțului se vor apropia de majorat. Nu prea mai contează la ce părinte stau, important este să păstrați o legătură apropiată cu ei.
Divort la distanta
Iness01
Muncesc peste hotare, iar sotul e acasa cu baiatul de 17 ani. Celalalt mic de 5 ani e la soacra-mea (eu nu am parinti si nici ajutoare). Am plecat de acasa ... (vezi toată discuția)