Buna ziua!
Din 10 apartamente pe o scara de bloc, 8 sunt racordati la gaz. Eu am inceput demersurile sa ma racordez si eu. Impreuna cu contabila din comisia de cenzori, am estimat costul initial la 5000, desi a fost sub 3000, in 2012. Am calculat in jur de 70 (eu am plusat la 80) pentru cele 9 apartamente pe care trebuie sa le despagubesc, stiind ca suma scade odata cu cresterea numarului de racordati.
*8 au semnat, inclusiv proprietarul initial al tevii, fara nicio discutie, dar un proprietar, care s-a bransat acum vreo 3-4 ani, a refuzat, jignindu-ma ca vin cu 80 lei ca la cersetori.... desi i-am spus ca este obligat sa semneze si ca il chem in instanta.
Patronul firmei care va monta termoteca m-a sfatuit sa merg la un notar si sa declar pe propria raspundere ca il voi despagubi pe respectivul, conform facturii (pe care, evident, nu o are, nefiind el proprietarul initial, si care, evident, e mult mai mica decat am estimat).
Va rog sa imi spuneti, ca nu gasesc nimic de genul in legislatie, daca demarez lucrarea, poate sa ma dea dumnealui in judecata ca am facut fara acordul lui?? Repet, proprietarul initial nu a avut nicio obiectie. Sau sunt valabile 2/3 din semnaturi??? si care este Legea care stipuleaza procedura contabila, despagubiri, acord, etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns:
Ionut.Alexandru , utilizator
20:22, 15 Decembrie 2020