avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... racordare la retea de gaze naturale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

racordare la retea de gaze naturale

Buna ziua
Pentru o casa noua urmeaza sa se faca racordarea la instalatia de gaze. Numai ca este urmatoarea situatie: de la coloana principala a fost adusa conducta de gaz de o persoana care a construit mai multe locuinte in cartierul respectiv. Apoi alta persoana a luat autorizatie de constructie pentru coloana pentru a aduce coloana mai aproape de alte 2 case noi, unde am construit si noi. Acum pentru racordarea la gaze sunt solicitate despagubiri catre ambele persoane. Acestia sunt proprietari de coloana de gaze naturale? Cum trebuie procedat corect?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:21, 10 Iulie 2019
Daca va racordati la o conducta pentru a carei extindere vecinii au platit este normal ca si dvs. sa contribuiti la costuri. Daca nu veti achita o cota parte (calculata corect), cel mai probabil, vecinii nu vor fi de acord sa va dea avizul pentru racordarela teava existenta. Fara acordul vecinilor nu va puteti racorda. Daca veti dori sa va intepati direct la magistrala firmei de distributie gaze, ocolind teava vecinilor, firma de distributie gaze nu va fi de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament comun gaze naturale casa Amelia52 Amelia52 Salut. Am o mica nelamurire legata de bransamentul la gaze naturale. Eu in momentul de fata locuiesc la casa, intr-o curte comuna impartita pe doua ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Buna sera! va supun atentiei urmatoarea speta: am o proprietate ... Vicktoras Vicktoras Buna sera! Va supun atentiei urmatoarea speta: am o propietate si am.solicitat dosar pentru gaze la casa. Am solicitat ca racordarea sa se faca dintr- o ... (vezi toată discuția)